O Zaman Karantina Başlasın

Hazır okullar açılacak, yaz bitiyor ee bize bir karantina gerekmez mi?

Dünyada kaç tane ülke var? 206-208 tane ülke var. Bu Dünya Sağlık Örgütü her 4 senede bir ülkede bulunan hastalıklardan bir senaryo yazıp gönderiyorlar. Bizede kurgu edip canlandırmak düşüyor. Her ülkede de bir tane kendi aktörleri var. Ülkemizde de bu aktörler yerini aldı. Maymun çiçeği geliyor kaçın! Durun kaçmayın size bir aşı çıkartacağız ocağınızı yavaş yavaş kurutacağız. Bu aşıları ne biz, ne de ailemiz vurunmayacak. Neden mi? Canımızı yolda bulmadık, kobay sizsiniz biz üretici firmayız!

Dünyada halkın azalması gerek, malum ülkelerin Milli Hasılasına destek vermemiz adına bu gibi senaryoları sizlerin sayesinde imza karşılığı atacağız, hadi el verin.

Yukarda yazdığım üzere iki yüz küsür ülkede yaşayan milyon tane hastalığın olması kadar doğal ne olabilir? Şimdilerde uydurulan Maymun çiçeğini yeni duymuyoruz. 1970’li yıllarda bu virüs görünmüş. Nerde mi Orta Afrika’da. Şimdi bu zamandan günümüz zamanına kadar kim aşı oldu?

Ülkemizde de bu hastalığa benzeyen ama bizim hekimler tarafından başka isimlerle tedavi olan hastalarımız yok mu var? Ben bu gibi hastaları görüyordum. Milyonda bir tane olan hastalık diye insanlara söylenir. Ee neden aşılanmadı kimse?

Neymiş bu hastalık Koronada daha betermiş bunu diyen kim diyeceksiniz malum kişi! Sabahtan akşama, sürekli demeç verip duruyor? Ülkemizde aşı yapılması gerekir diye!

Kendisi yine korana aşıları için devlet eliyle destek mesajı verdi. Herkesi aşılattı sonra kendisi aşıların zararını söyledi bugün halkı yine aşılanması gerekir diye demeç vermeye başladı.

Korona aşılarının etkisi hala insan vücudunda devam ederken. Henüz ülkemizde görünmeyen bir hastalık için halkın aşılanması gerekir diyen bir Prof. Dr. Nasıl deliller olmadan böyle bir gaflete düşer!

Bugün insanlarda olan ufak bir kist aşılardan sonra hızlı bir şekilde büyüdüğüne şahit oldu. Sayısız kalp hastaları, sayısız beyin kanaması geçiren insanlar olurken bir çoğu aniden bu rahatsızlıklardan ötürü ebedi aleme intikal etti.

Bugün insanlara aşı ne olduğu belli olmayan aşıları imza karşılığında vurulmasını sağlayan kimseler sundukları aşıyı kendilerinin vurunmadığını söylediler. Açıkçası tüm insanlıkla alay edildi. Halk tabiri caizse kobay olarak kullanıldı.

Bugün Sağlıkçılar bitkisel tedavileri hor görürken yaptıkları ilaçları bitkilerden yaptıklarını inkâr edemiyorlar. Kendileri bardak bardak bitki tüketirken sizlere şunu suyun içine at iç diyorlar. Neden acaba siz hiç düşündünüz mü?

Korku filmi fragmanlarına başlanıldı. Beyfendi biz aşı karşıtlarınada devletten destek olması için demeç bile vermiş. Müdahale edin sizlerde artık kamu spotu yapın diyor. Aşı olun maymun olmayın diye sanırım.

Bu ülke neleri görmedi Domuz Gribi dediler, tavuk gribi dediler canlı canlı sağlam hayvanları öldürdüler.

Çocukların gençlerin hayatlarını mahvettiler. Çocuklar sokaklarda oynamıyor artık, istedikleri oldu. İnsanlar insanlardan uzaklaştı. Ölsek kimsenin haberi olmayacak.

İnsanların ölüsüne bile dokundurmadılar. Neymiş mikrop varmış. Adam tavuk gribinden ölüyordu krem döküp öyle atıyorlardı mezara. Ölen insanın hala mikrop yaymasını düşünecek bilgiye sahip eğitimli doktorlarımız vardı. Halada devam etti koronada vefat eden insanlara öyle müdahale edildi. Cahiliyetimize kargalar güldü!

Korona geçeli dört sene oldu hala insanlar insanlara yaklaşmakta güçlük çekiyor. Psikolojik olarak insanları zayıflattık. İlacı olmayan hastalıklara ilaç verdik. Sağlam insanları öldürdük hemde 12 ilaç birden verdik. Daha sonra 2 ilacı iptal ettik. Ölenler çok oldu. Birçoğu ilaç kullanmadan hastalığı geçirdi. Diğeri kullandı sağlığından oldu oda yanına kaldı.

Sıradaki korku filmi Maymunlar yarışıyor. Artık karar sizin alın biletinizi gidin seyredin vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum