Yıldırım'dan sert sözler

Yıldırım'dan sert sözler

AMASYA’da bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sorunları çözmenin yolunun terör olmadığını söyleyerek, "Hiç kimse bu ülkeyi bölme, parçalama gibi boş hayal peşinde koşmasın. Eğer bunu yapmak isteyenlerin bir fikri varsa gelsinler enerjilerini bu ülke

Karayolu ile Ankara’dan Amasya’ya gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti. Ardından il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak sohbet eden Bakan Yıldırım, Amasya Çevre Yolu Bahçeler Viyadüğü temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde konuşarak terör olaylarına değinen Bakan Yıldırım, kimsenin terör, korku, baskıyla bu milleti yıldıramayacağını anlatırken, "74 milyon bir ve beraberiz, kardeşiz’ diyerek yola çıktık. Ay-yıldızlı bayrak hepimize yeter. Hiç kimse bu ülkeyi bölmek, parçalamak gibi boş hayal peşinde koşmasın. Eğer bunu yapmak isteyenlerin bir fikri varsa gelsinler enerjilerini bu ülkenin kalkınması için harcasınlar" diye konuştu.


Sorunları çözüm yolunun terör olmadığını vurgulayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Iğdır’a, Hakkari’ye Şırnak’a havaalanı yaptıklarını batı ile doğuyu birbirine yakınlaştırdıklarını ifade etti. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği bir köyde yaşlı bir kadınla arasında geçen konuşmayı da anlatan Bakan Yıldırım, şöyle konuştu: "Çeşmenin başında bir teyze gördüm. Herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordum. Yaşlı kadın bana, ’Yolumuz, suyumuz herşeyimiz var. Allah sizden razı olsun. Ama ADSL çekmiyor’ dedi. Dedim ki teyze o ne? Bana dediki; ’evladım bakan olmuşsun ama cahil kalmışsın, sen Allah bilir ki Massenger’i bile bilmezsin.’ İhtiyaçlarda nereden nereye geldik. Sabit telefonun olduğu her yerde artık geniş bant internet erişimi de var." Bakan Yıldırım, Amasya Çevre YoluBahçeler Viyadüğü’nün 2013 yılı sonunda bitirileceğini ancak yolun bitim tarihini 2012 yılı sonuna çektiklerini söyledi. Törenin ardından Bakan Yıldırım, karayolu ile Çorum’a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.