Yazarımız Erhan Bağ’ın ilk eseri “Yeni Dikkat Dünyası”

Yazarımız Erhan Bağ’ın ilk eseri “Yeni Dikkat Dünyası”

Yazarımız Erhan Bağ’ın ilk kitabı Mosquito yayınlarından çıktı. “Akışa Karşı: Yeni Dikkat Dünyası”

Yeni Dikkat Dünyası

Yazarımız Erhan Bağ’ın ilk kitabı Mosquito yayınlarından çıktı. “Akışa Karşı: Yeni Dikkat Dünyası”

Isaac Newton’ un “Cehalet diye bir şey yoktur, yalnızca dikkatsizlik ve ilgisizlik vardır” sözünden yola çıkan yazarımız yazılarında hayatı anlamlandırmanın önemi üzerin duruyor. “Tek bir yetenek haricinde hiçbir beceri, yarının dünyasında sizi siyasal, sosyal veya iş hayatında ileri taşımayacak: o da dikkatli olmak! Bunun da iki kanadı var; dikkat çekici olmak ve dikkati dağıtılamaz olmak! Bir başka değişle bilgi çağının en geçerli akçesi dikkattir ve bu zamanın bütün ticari faaliyetlerini dikkat ekonomisi olarak adlandırsak yeridir; yatırım yapılan şey dikkattir!” Yazar kitabında fikirlerini yalın ve etkili bir şekilde sunmaya çalışıyor…

Kitabın arka kapak yazısı:

“Fen ve teknoloji kitlelerin afyonudur. Günümüzde geliştirilen fen araçları gereçleri, beyinleri uyuşturmağa matuftur. İçmeğe, esrar çekmeğe hacet yok. Cep telefonları, bilgisayar oyunları, televizyon programları alışılagelmiş uyuşturucuları aratmaz hale gelmişlerdir; süreklice dikkatler dağıtılıyor!”

Prof. Dr. Teoman Duralı

“İnsan doğasına savaş açanlar kâr için insanların ve toplulukların psikolojisi, düşünüşleri, yönelişleri ve davranış biçimlerini üretimlerinin ana dayanağı yapmışlardır. Bilhassa kültürel endüstri ürünlerini arz edenler, özellikle iki alanda uzmanlaşmaya önem vermişlerdir; bunlar seri üretim ve standartlaşmadır.

İnsanları birey olarak “pasif bir kültür tüketicisi” konumuna indirgeyenler her şeyin standart olmasının hayalini kuruyorlar…İstenen ve kurgulanan şey, standartlaştırılmış insandır!”

“…İnsanlar değerli olma arzusunu uzun süre önce bıraktı, artık önemli olmak istiyorlar; bilhassa gençler!” Genç kuşakları asıl duyarlı olunması gereken konulara çekmeye çalışan, dikkatli olmaya davet eden, kıymetli olun ve kıymetli olanı koruyun diyen bir kitap…

*İki ana siteden satışı başlamış olan bir çırpıda okunacak kitabı, satın alıp sosyal medya ve WhatsApp' da tanıtım paylaşımı yapmanız yazarımıza moral ve motivasyon kazandıracaktır.

Mosquito: https://www.mosquito.com.tr/detay-akisa-karsi-yeni-dikkat-dunyasi-96.html

Kitapyurdu: https://www.kitapyurdu.com/kitap/akisa-karsi-yeni-dikkat-dunyasi/685616.html

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.