Sivas'ta "HELAL ve SAGLIKLI GIDA"

Sivas'ta "HELAL ve SAGLIKLI GIDA"

Sivas İlim Kültür ve Sanat Derneği(İLKSAD) ile Türkiye genelinde Helal ve Sağlıklı Gıda konusundaki çalışmalarıyla tanınan Helal ve Sağlıklı Gıda Platformu tarafından "HELAL ve SAGLIKLI GIDA" konulu bir panel düzenliyor.

Sivas İlim Kültür ve Sanat Derneği(İLKSAD) ile Türkiye genelinde Helal ve Sağlıklı Gıda konusundaki çalışmalarıyla tanınan Helal ve Sağlıklı Gıda Platformu tarafından "HELAL ve SAGLIKLI GIDA" konulu bir panel düzenlenecektir.

25 Mart 2012 Pazar günü Saat 19.30 da Sivas Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştiirilecek panelde; 
Panel yöneticisi Veteriner Hekim Hakan Farımaz'ın HELAL ve SAĞLIKLI GIDA PLATFORMU TÜRKİYE ÇALIŞMALARI'ndan bahsedeceği kısa sunumla açılış yapılacak olup sonrasında Cumhuriyet Üniv. İlahiyat Fak. İslam Hukuku Bölümünden Prof. Dr Abdullah Kahraman HELAL GIDA konulu sunumunu yapacaktır.
 
Ardından 19 Mayıs Üniv. Veteriner Fak. Dekanı Mustafa Alişarlı GIDA GÜVENLİĞİ konusunda bir sunum yapacaktır.
 
Panel, Cumhuriyet Ün. Tıp Fak. den Yrd. Doç Dr Ali Kagan Gökakın DOĞAL ve SAĞLIKLI BESLENME konulu sunumu ve özel sektör adına Marka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan (Marka Marketleri ve Pınar Helva adına) ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞMALARINDAN bahsetmesiyle son bulacaktır.
 
suvas.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.