MÜSİAD ABD’YE İŞ GEZİSİ DÜZENLİYOR

MÜSİAD ABD’YE İŞ GEZİSİ DÜZENLİYOR

MÜSİAD 18-23 Mayıs tarihlerinde New York, Philadelphia ve Washington DC’yi kapsayan ABD iş gezisi düzenliyor.

MÜSİAD ABD New York ve Washington DC de networking toplantıları düzenliyor.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Genel Başkan Yardımcısı Davut Altuntaş’ın da aralarında bulunduğu 80 kişiden oluşan MÜSİAD ekibi bir dizi programlar için ABD’ye geliyor.

18-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek programların ilki 19 Mayıs’ta New York TÜRKEVİ’nde TASC ile birlikte ortaklaşa Geleceğin girişimcileri ve ödülleri programı düzenlenecek.

20 Mayıs’ta ise yine TÜRKEVİ’NDE paneller ve networking programı düzenleniyor.

Son olarak 23 Mayıs’ta Lanham, Maryland’deki Diyanet Center of America’da paneller ve networking programı gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili Habername’ye özel demeç veren MÜSİAD ABD Başkanı Yavuz Orta, MÜSİAD ABD olarak Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Genel Başkan Yardımcımız Davut Altuntaş ile birlikte 80’e yakın MÜSİAD üyemizin Türkiye’den gelecek olmalarından dolayı heyecanlı ve bir o kadar da sevinçliyiz. Günlerdir MÜSİAD ABD yönetimi olarak New York ve Washington DC’deki programlarımıza hazırlanıyoruz.

Yavuz Orta, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflediği ABD’ye 100 Milyar Dolarlık ihracaat için MÜSİAD ABD olarak var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Orta, bu çerçevede önünüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize ABD’deki iş insanlarımızı bekliyoruz” dedi.

Orta, programlarımıza katılmak isteyenlerin Boston temsilcimiz Kemal Bozkurt, New York temsilcimiz Savaş Şahin, D.C. temsilcimiz Berker Hazar, North Carolina temsilcimiz Enis Üçüncü, Georgia temsilcimiz Fahrettin Akın, Teksas temsilcimiz Selçuk Kaya, Kaliforniya temsilcimiz Hasan Altuntaş ile görüşebileceklerini belirterek tüm dostları programlarımıza bekliyoruz dedi

8f75c3a5-068c-4912-a0e9-a258d4cfae7d.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.