Sözünü tutan trafik polisi emniyet kemeri takan öğrencilere çikolata verdi

Amasya'da servise binen ilkokul öğrencilerine, "Eğer emniyet kemeri takarsanız, size çikolata vereceğim" diye söz veren trafik polisi, bir sonraki kontrolde emniyet kemerlerini takan ilkokul öğrencilerine çikolata ikram ederek sözünü yerine getirdi

AMASYA (AA) - Amasya'da servise binen ilkokul öğrencilerine, "Eğer emniyet kemeri takarsanız, size çikolata vereceğim" diye söz veren trafik polisi, bir sonraki kontrolde emniyet kemerlerini takan ilkokul öğrencilerine çikolata ikram ederek sözünü yerine getirdi.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, bir hafta önce öğrenci servisinde yaptığı denetimde, çocuklara emniyet kemerini taktıklarında çikolata vereceğini söyledi.

Polis memuru bir hafta sonra tekrar denetim yaptığı öğrenci servisinde bütün öğrencilerin emniyet kemeri taktığını görerek, öğrencilere çikolata ikram etti.

Öğrencilerden Yusuf Eymen, emniyet kemeri alışkanlığı kazandıklarını ifade ederek, "Polis abimiz bize çikolata verdi. Çünkü kemerlerimizi taktığımız için. Herkes servise bindiğinde kemerlerini taksın, polis ağabeye teşekkür ederim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri