Siverek'de olaylı kavga: 1 polis şehit

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde nakliye işlerinde çalışan iki grup arasında çıkan ve 1 polis memurunun şehit olduğu kavgada yaralanarak hastaneye kaldırılanlardan biri öldü.

Ofis Mahallesi'ndeki Toprak Mahsulleri Ofisi Siverek Ajans Müdürlüğü yerleşkesinde, nakliye işlerinde çalıştığı öğrenilen iki grup arasında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle yatıştırılan taraflar, bir süre sonra aynı yerde yeniden karşılaşınca yeniden kavga etmeye başladı.

Silahların kullanıldığı kavgaya müdahale eden Siverek Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Nihat Karakoca, seken kurşunlardan birinin vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde şehit oldu.

Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Karakoca'nın cenazesi, otopsinin ardından hastanenin morguna kaldırıldı. Aynı kavgada silahla yaralanan Bekir Rüzgar da hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kavgada yaralanan Harun ve Mehmet Halil Karavar ise Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, olayın ardından TMO Ajans Müdürlüğü çevresi ile yaralıların tedavi gördüğü Siverek Devlet Hastanesinde jandarma ve polis ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındığı gözlendi. Ayrıca Şanlıurfa'dan da çok sayıda çevik kuvvet ekibi de bölgeye sevk edildi.

Yerel Haberleri