Şişli'de kundaklama

Şişli'de Bir Otomobil Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişilerce Kundaklandı. Bağcılar'da da Park Halindeki Bir Aracın Yakılması Polisi Muhtemel Kundaklama Eylemlerine Karşı Harekete Geçirdi.

Şişli'de bir otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Bağcılar'da da park halindeki bir aracın yakılması polisi muhtemel kundaklama eylemlerine karşı harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde park halinde olan bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Failler olay yerinden kaçarak gözden kayboldu. İhbar üzerine söz konusu adrese gelen itfaiye, otomobildeki yangını söndürdü. Yangın sonucu otomobil kullanılmaz hale geldi. Polis, kundaklandığı ileri sürülen araç üzerinde ve çevrede geniş çaplı incelemelerde bulundu. Bir iş yerinin güvenlik görevlisi, iş yerindeki kamerada önce 2 kızın göründüğünü, kızların otomobil çevresinde oyalandıklarını daha sonra alev alan otomobilin yanından 2 erkeğin kaçarak kaybolduğunu söyledi.

Bu arada Bağcılar'da da bir araç yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Polis, iki olaydan sonra kundaklama eylemlerine karşı güvenlik önlemlerini artırdı.

(CİHAN)

Yerel Haberleri