Milli voleybolcu Cansu Özbay'dan Güzelbahçe Belediye Başkanı Günay'a ziyaret

İZMİR (AA) - Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta forma giyen milli voleybolcu Cansu Özbay, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ı makamında ziyaret etti

İZMİR (AA) - Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta forma giyen milli voleybolcu Cansu Özbay, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ı makamında ziyaret etti.

Güzelbahçe Belediyesinden yapılan açıklamada, milli voleybolcu, bir araya geldiği Günay'a imzalı formasını verdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mustafa Günay, hemşehrileri Cansu Özbay'ın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Cansu'nun bizdeki yeri başka. Çünkü o milli sporcumuz aynı zamanda da bir Güzelbahçeli. Bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Cansu kızımızın Güzelbahçe'de yapacağı her türlü sportif etkinlikte belediye olarak yanında olacağımızı söylemek isterim." ifadelerini kullandı.

Cansu Özbay da Günay'a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Dünyada ülkemi temsil etmek büyük bir gurur. Güzelbahçeli olmak da ayrıcalık benim için. Başkanımızla daha önce bir araya gelecektik ama programlar uymadı. Bugüne nasipmiş. Ben de Güzelbahçe'nin tanıtılması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Güzelbahçe İzmir'in en ayrıcalıklı ve güzel ilçelerinden. Voleybol konusunda da bazı projelerimiz var, başkanımla konuştuk, destekleyeceklerini, yanımızda olacaklarını söyledi. Haftada 3-4 saat Güzelbahçe Belediyesinin spor salonunda bazı antrenmanlar yapma fırsatı verdi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri