Kumar Baskını: 25 Gözaltı

Beşiktaş'ta Deniz Sevenler Derneği Adı Altında Faaliyet Gösteren Adrese Baskın Yapan Ahlak Polisi, Kumar Oynandığı ve Oynatıldığı Gerekçesiyle 10'u Kadın 25 Kişiyi Gözaltına Aldı. Dernekte Yapılan Aramalarda İse 5 Black Jack Masası, Oyun Pulları ve Oyun K

Beşiktaş'ta Deniz Sevenler Derneği adı altında faaliyet gösteren adrese baskın yapan ahlak polisi, kumar oynandığı ve oynatıldığı gerekçesiyle 10'u kadın 25 kişiyi gözaltına aldı. Dernekte yapılan aramalarda ise 5 black jack masası, oyun pulları ve oyun kağıtları ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Beşiktaş Kuruçeşme'de bulunan Deniz Sevenler Derneği'nde kumar oynatıldığını tespit etti. Saat 22:00 sularında söz konusu adrese baskın yapıldı. Kumar oynatan ve oynayan 10'u kadın 25 kişi suçüstü yakalandı. Şahıslar, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten gözaltına alındı.

Dernek adı altında faaliyet gösteren adreste yapılan aramalarda 5 black jack masası, çok sayıda oyun pulu ve oyun kağıdı ele geçirildi. Ele geçirilen kumar aletleri polis araçlarına konduktan sonra gözaltına alınanlar dernekten çıkarıldı. Şahıslar, kapısında Deniz Sevenler Derneği ve "Üye olmayan giremez" yazılı kumarhaneden çıkarılırken görüntülenmelerine tepki gösterdi. Bazı kumarhane müdavimleri kameralara saldırdı. Gözaltına alınan 25 kişi, haklarında işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

(CİHAN)
 

Yerel Haberleri