Kırmızı ışıkta kalp krizi geçirdi

Bursa'da bir kişi, araç kullanırken kırmızı ışıkta durduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 54 yaşındaki emekli Yılmaz Ozar, Gökdere bulvarında giderken aniden fenalaştı. Kırmızı ışıkta duran ve direksiyon başında fenalık geçiren Yılmaz Ozar, sağlık ekiplerinin ilk belirlemesine göre geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Kemal Bengü caddesinden gelip Yıldırım istikametine gitmekte olan Yılmaz Ozar, durduğu kırmızı ışıkta aniden fenalaştı. Gonca çiçekçiliğe ait olan 16 HV 058 plakalı otoımobili kullanan Yılmaz Ozar, kırmızı ışıkta tam durduğu sırada gçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Aracını durdurup direksiyon koltuğuna yığılan Yılmaz Ozar, bütün araçlar gitmesine rağmen öylece beklemesi, yanında oturan arkadaşı Bekir Canik'i şüphelendirdi. Gonca çiçekçide usta olarak çalışan Bekir Canik, yeşil ışığın yandığını ve yürümesini söylemesine rağmen ses çıkmayan Yılmaz Ozar'ın fenalaştığını anladı.

Araçtan inerek 112 acil servis ekiplerini çağıran Canik, aynı zamanda Yılmaz Ozar'ın akrabalarına da haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Yılmaz Ozar'ın geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra olay yerine gelen savcı tarafından araştırma başlatılırken, Yılmaz Ozar'ın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı belirtildi.

Güvenlik güçleri, Yılmaz Ozar'ın araç kullanırken kırmızı ışıkta durduktan sonra fenalaşmasının olası bir faciayı da önlediğini belirterek, "Eğer trafikte hareket halinde böyle bir kriz geçirseydi büyük bir kaza olabilirdi. Tam kırmızı ışıkta durduğunda kriz geçirmiş olması büyük bir faciayı da önlemiş oldu" şeklinde konuştu. SSK emeklisi olduğu belirtilen Yılmaz Ozar'ın boş zamanlarında Gonca çiçekçilikte çiçek sparişlerini adreslere götürdüğü belitildi.

Yerel Haberleri