İngiltere'de bu kitap çok Satılıyor

Melekleri ve Hz. Meryem’i gördüğünü iddia eden Lorna Byrne’nin kitabı iki ayda 70 bin sattı.

Ekonomik krize rağmen Batı’da ekonomi ve siyasi kitapların yerine en çok hurafe kitapları satılmaya başladı. İrlanda asıllı Katolik bir Hıristiyan olan Lorna Byrne’nin Noel (Miladi Yılbaşı) öncesi yayımladığı kitabı yok satıyor. Küçük yaşlardan itibaren melekleri gördüğünü iddia eden Byrne, Hz. Meryem’i de gördüğünü de ileri sürüyor. Lorna Byrne kitabından, Hz. İsa’nın doğum anına da tanıklık ettiğini bildiriyor.

“Angels In My Hair” (Saçlarımdaki Melekler) adıyla yayımlan kitap, iki ayda sadece İngiltere ve İrlanda’da 70 bin adet sattı. İngiliz Daily Times gazetesi kitabın yoğun mistik öğeler taşımasına rağmen yazarının mistik yönünün olmadığına dikkat çekti. Gazete, bu ay başında kitabı basan yayınevi tarafından düzenlenen imza gününde binlerce insanın oluşturduğu uzun kuyruklarda gözyaşları döktüklerini belirtti.


Kitabın yazarı Lorna Byrne

“Da Vinci Şifresi” kitabını basan yayınevi tarafından basılan kitabın, yakında birçok dile tercüme edileceği kaydedildi. Yayınevi, zorlu ekonomik şartlarla yüz yüze olan insanlar için kitabın bir ruhi teselli kaynağı olacağını ileri sürdü.

Kültür-Sanat Haberleri