Hırsızlık için girdi ,5.kattan düştü

Beyoğlu'nda, Hırsızlık İçin Girdiği Binanın 5.katında Ev Sahibiyle Karşılaşan Şahıs, Kaçmaya Çalışırken Aydınlatma Boşluğuna Düştü. Şahıs Yaklaşık 12 Metre Yükseklikten Zemine Çakılarak Ağır Yaralandı. Düşme Sonrası Çıkan Ses İse Bina Sakinlerini Ayağa Ka

ıÜüBeyoğlu'nda, hırsızlık için girdiği binanın 5.katında ev sahibiyle karşılaşan şahıs, kaçmaya çalışırken aydınlatma boşluğuna düştü. Şahıs yaklaşık 12 metre yükseklikten zemine çakılarak ağır yaralandı. Düşme sonrası çıkan ses ise bina sakinlerini ayağa kaldırdı.

İddiaya göre, Beyoğlu Ömer Hayyam Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı binaya hırsızlık amacıyla giren Ahmet N., 5. kata çıktığında ev sahibi ile karşı karşıya geldi. Ev sahibini karşısında görüp ne yapacağını şaşıran şahıs, kaçmak için aydınlatma boşluğuna yöneldi. Bu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 12 metre yükseklikten zemine düştü. Düşme sonrası çıkan ses bina sakinlerini ayağa kaldırdı. Hırsızlık amacıyla çıktığı 5.kattan bir kişinin düştüğünü öğrenen bina sakinleri merdiven boşluğunda toplandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, zanlıyı bularak ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri zanlıya ilk müdahaleyi aydınlatma boşluğunda yaptıktan sonra, şahsı Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdı. Başından ve vücunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ahmet N.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bina sakinleri, şahsın binaya hırsızlık amacıyla girdiğini iddia ederek, " 5. katta ev sahibi ile karşılaşınca panikleyip aydınlatma boşluğuna düşmüş. Binada sesler yükseldiğini duyunca uyandık ve olayı öğrendik. Gençlerin böyle şeylere yönelmesi kötü bir durum." dedi.









(CİHAN)
 

Yerel Haberleri