Gelin yardım istedi kaynana hastanelik etti

Gelinin yardım çağrısına koşan kaynana, oğlunun çalıştığı okula uyumak için giren şüpheliyi elindeki oklava ile etkisiz hale getirdi.



Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir okula uyumak için giren ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, gelininin yardım çağrısı üzerine oğlunun çalıştığı okula gelen eli sopalı kaynana tarafından etkisiz hale getirildi. Okul bahçesinde elindeki sopayla birlikte objektiflere yansıyan eli sopalı kaynana, yakaladığı kişiyi ile birlikte polise teslim etti.

Edinilen bilgiye göre olay,saat 15:30 sıralarında Bodrum Lisesi'nde yaşandı.

Okul lojmanında kalan okul görevlisi Mesut Büyükocak, Kurban Bayramı tatili nedeniyle boş olan binayı kontrol için geldiğinde okulun kapısının açık olduğunu fark etti. İçeriye girdiğinde birinin olduğu gören Büyükocak, şüpheli şahsı yakalamaya çalıştı. Eşinin uzun süre eve dönmemesi üzerine okula giden Büyükocak’ın eşi Elmas Büyükocak, eşinin içeride birisini yakalamaya çalıştığını görünce birlikte yaşadıkları kayınvalidesi İpek Büyükocak’tan yardım istedi. Bahçeden eline geçirdiği büyük bir sopa ile okul binasına gelen kaynana; oğlu ve gelininin yakalamaya çalıştığı C.M’yi (31) kısa sürede etkisiz hale getirdi.

Eli sopalı kaynana, gelini ve oğlu tarafından etkisiz hale getirilen C.M., durumun haber verilmesi üzerine okul bahçesine gelen güvenlik güçlerine teslim edildi. Polislerin şüpheli şahsı götürdüğü sırada eli sopalı görüntüsü objektiflere yansıyan kaynana, hayli ilginç bir görüntü oluşturdu.
Yaşadığı olayın şokunu atlatamadığı görülen görevlinin eşi Elmas Büyükocak "Ben geldiğimde eşim yakalamaya çalışıyordu. Sonra yakalayıp, okul müdürüne haber vereceğiz diyerek polise aradık" dedi.

Elindeki sopasıyla birlikte gazetecilerin sorularını cevaplandıran kaynana İpek Büyükocak da, “Ben Mesut’un annesiyim. Gelinim dışarı çık diye beni çağırdı. Bende elime geçirdiğim sopayla birlikte onların yanına gittim” diye konuştu.

Öte yandan; okulda yapılan incelemede ilk belirlemelere göre herhangi bir hırsızlık olayının yaşanmadığı tespit edilirken, madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahsın okula uyumaya girmiş olabileceği belirtildi. Polis otosuna bindirilerek karakola götüren C.M. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Yerel Haberleri