ERANILDAN DAVET

Kocaeli’nin ve şehitlerimizin kütüphaneci olarak tanınan. Kocaeli Körfez’de yayın yapan Bizim Gazete isimli gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl, geçtiğimiz gün 25. şehit kütüphanesini açtı.

Son kütüphanesi Polis Memuru Şehit Hüseyin Ölçü adına açıldı. Kütüphanede 4 bin kitap bulunmaktadır.

DURMAK YOK, KURMAYA DEVAM

Şehit Kütüphanelerin kurulumunu sağlayan Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl ise, ‘Durmak yok, kütüphane kurmaya’ devam dedi. Eranıl, “Bu projeye 4 buçuk yıl önce başladım. Şu ana kadar 300 bin civarında kitap topladım. Bu gün 25. Kütüphanenin açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. 3 şehidimiz adına üç kütüphane çalışmam daha devam ediyor, birkaç ay içinde bu kütüphanelerin de hizmete girmesini sağlayacağım. Bu güne kadar Yozgat, Kütahya, Trabzon, Mersin, Elazığ, Van, Muş, Malatya, Hatay Defne gibi ilerimizde kütüphane kurulumuna destek oldum. Kitap toplamaya ve kütüphane kurmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Yeni neslimizin kitapla tanışması için yeni kütüphanelerin kurulumunu sağlamak için çalışacağım. Kitap desteği vatandaşlarımızdan; kurmak ise bizden. Bu projeyi kitap dostu herkes sahiplendi; Ülke geneline yayıldı. Kitap desteğinde bulunan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Eranıl okurlarıyla buluşacak, sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekildedir.

Değerli Okurlarım,

Kocaeli Kitap Fuarı'nda, siz kıymetli okurlarımla YARIN bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum! Kitaplarımı imzalayacağım bu özel ve güzel günde, sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarım. Edebiyatla dolu bu anlamlı buluşmada birlikte olmak dileğiyle...

B-15 TUNÇ YAYINCILIK STANDINDAYIM (CUMARTESİ-PAZAR)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür-Sanat Haberleri