Efendimiz albümü tanıtıldı

Fon Müzik tarafından piyasaya çıkarılan ve ünlü sanatçılar; Ahmet Özhan, Muazzez Ersoy, Hakan Altun, Funda Arar, Orhan Hakalmaz, Zara, Fatih Kısaparmak, Erhan Güleryüz, Murat Göğebakan, Uğur Işılak ile Ferdi Tayfur'un birer eser seslendirdiği "İFTİHAR ABİ

Sunuculuğunu Gürkan Vural ve İkbal Gürpınar'ın yaptığı geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Bugüne kadar 200 binin üzerinde satılan albümden elde edilecek gelirle birçoğu doğu bölgelerinde olmak üzere 11 ilde 11 etüt merkezi açılacak. Etüt merkezlerine albümde yer olan sanatçıların isimleri verilecek.

İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen konserde albümde yer alan sanatçılar mini bir konser verdi.

Sanatçıların eserleri seslendirdikten sonra sahnede güllerden hazırlanan dekordan birer gül koparıp izleyicilere takdim etmesi büyük alkış aldılar.

Gecenin finalinde, tüm sanatçılar bir araya gelerek peygamber efendimiz için yazılan "Bir gülün kokusunda seni duyduk dün gece" isimli besteyi birlikte söylediler ve sahnedeki güllerin tamamını konuklara verdiler.

Kültür-Sanat Haberleri