Ceyhun Gençlik 1. Kış İzci Kampı Tamamlandı

Ceyhun Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından 1. si düzenlenen "Ceyhun Gençlik Kış Kampı" Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi Yeniköy köyündeki Sarımsak dağında gerçekleştirildi.

26 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirilen kampa 7'si lider, 27'si izci olmak üzere toplam 34 kişi katıldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Ekiz, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gökkaya ve yönetim kurulu üyesi Denizhan Ozangüç'ün de katıldığı kış kampında 4 oba oluşturuldu.

Kamp süresince izcilikle ilgili teknik bilgiler, düğüm çalışmaları ve yarışmalar düzenlendi. Ayrıca tertip düzen alıştırmalarıyla izcilerin kendi kendine yaşayabilme becerileri geliştirici etkinliklere yer verildi. Kendi imkanlarıyla yaptıkları kızaklarla kayan izciler, karın tadını doyasıya çıkardı.

Kamp, final kamp ateşinin yakılmasıyla son buldu. Ceyhun Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Ekiz yaptığı açıklamada; "gençlerimizin gelişmesinde izciliğin önemi çok büyüktür. Bu yararlı faaliyetimize destek olan izci liderlerine, bizlere güvenerek çocuklarını teslim eden izci ailelerine teşekkür ederim. İçinizde yanan sevgi, dostluk ve kardeşlik ateşinin hiç sönmemesini temenni ederim. Çok başarılı geçen kış kampımızdan hepimiz güzel anılarla ayrıldık" dedi.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri