Başkent'te trafik kazası: 2 ölü

Başkent'te Seyir Halindeki Pimapen ve Cam Yüklü Bir Kamyonet; Başka Bir Aracın Arkadan Çarpması Sonucu Şarampole Yuvarlandı. Kazada, 2 Kişi Öldü, Her İki Araçta Bulunan 8 Kişi de Yaralandı.

Başkent'te seyir halindeki pimapen ve cam yüklü bir kamyonet; başka bir aracın arkadan çarpması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, her iki araçta bulunan 8 kişi de yaralandı. Kamyonetteki 4 kişinin pimapenlerin arasında yolculuk yaptığı ve kaza anında eşyaların altında sıkıştıkları belirlendi.

Ankara'daki kaza, saat 01.00 sıralarında Samsun Yolu Elmadağ rampasında meydana geldi. Ankara'dan Kırıkkale istikametine giden Rüstem Dalan yönetimindeki 06 BP 0404 plakalı kamyonet aynı yönde seyir halinde bulunan Namık Gürler idaresindeki 06 BJ 3940 plakalı pimapen ve cam yüklü kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet bariyerlere çarparak, şarampole yuvarlandı. Kazada çarpmanın etkisiyle camdan savrulduğu öğrenilen sürücü Namık Gürler bariyerlerin altında, aynı kamyonette bulunan Tahir isimli vatandaş ise kamyonet kabininin altında kalarak, feci şekilde can verdi.

Kazaya karışan diğer kamyon, olay yerinden yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Devrilen kamyonetin kasasında bulunan 4 yolcudan 2'si ise pimapenlerin altında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan kazazedeleri kurtarmak için çalışma başlattı. Vatandaşların da yardımıyla kamyonetteki malzemeler boşaltılarak, yaralılara ulaşılmaya çalışıldı. Uzun süren uğraşlar sonucunda itfaiye erleri sıkışan kazazedelere ulaşmayı başardı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Kasım Doğan isimli vatandaş sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Eşyaların altında kalan bir kişi ise kazada yara almadan kurtuldu.

Kamyonet sürücüsü Namık Gürler ile yanında bulunan Tahir isimli şahıs olay yerinde can verirken, araca arkadan çapran kamyonetin sürücüsü Rüstem Dalan, Kasım Doğan, Serkan Turgut, Üstün Polat, Enes Ünlüer, Aydın Telli, Kerim Gök ve Veyis Kayı yaralandı.

Kaza sonucu trafikte bir süre aksama meydana gelirken, çevrede bulunan vatandaşların olay yerine akın ettiği görüldü.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yolcu, kamyonetin kabininde 3 kişinin, kasada ise 4 kişinin bulunduğunu söyledi. (CİHAN)

Yerel Haberleri