ANKARA"DAKİ RİZELİ BÜROKRATLARIN 39. BULUŞMASI RENKLİYDİ

Ankara"daki samimi bir bürokrat kesiminin oluşturduğu RİZELİLER GRUBU, 39. AYLIK BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ankara"daki  samimi bir bürokrat kesiminin oluşturduğu RİZELİLER GRUBU, 39. AYLIK BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Rizeliler Grubu her ayın ilk çarşamba gününün akşamında dört kişinin ev sahipliğinde bazen onur konukları da davet ederek 53 kişilik bir grup olarak bir araya gelmektedir.
Mart ayındaki yemeğin ev sahipleri Kimya Yüksek Mühendisi Bahattin KARAGÖZ, TPAO Genel Müdür Yardımcıları Ahmet ADANIR VE Besim ŞİŞMAN ile Daire Başkanı İrfan MEMİŞOĞLU idi.
Grubun  gönüllü sekreterya hizmetini eski Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi İrfan COŞKUN yürütmektedir.
Bu ayki buluşmanın şeref konukları Eski Adalet Bakanı Fahri KASIRGA, MSB Bakan Yardımcısı Hasan Kemal YARDIMCI ile eski Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Kemal Başar idi. Her birine birer hatıralık eşya sunuldu.Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa KAÇALİN de aramızdaydı.
Rize Günleri dolayısıyla Ankara"ya erkenden gelmiş olan Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman YILDIZ, TRT  Program Yapımcısı Süleyman SOL, SANATÇI İsmet ARSLAN, Yeni Rize MHP İl Başkanı Osman Cem KAZMAZ, Zümrüt Rize Gazetesi sahibi Faik BAKOĞLU gibi konuklar da toplantıya renk kattılar.
Yemekli toplantıda kısa konuşmalar, fıkralar, duyuru ve bilgilendirmeler yapıldı. Ev sahibi üyeler arasında TPAO Genel Müdür vekaleti verilen Besim ŞİŞMAN ile Ahmet ADANIR ve İrfan Memişoğlu kısa selamlama konuşması yaptılar. Bahattin KARAGÖZ  de  memleket hasreti üzerine bir şiirini (Mevsiminde Gel) okudu.
Hoşça sohbetlerden sonra gelecek ay buluşmak üzere vedalaşıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri