ANKARA'DA SICAK HEMŞEHRİ ZİYARETİ

BİR GRUP RİZELİ BÜROKRAT VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ BAŞKANLARI SADIK PİYADE PAŞA'YI ZİYARET ETTİLER.

Rize / İkizdere İlçesi Cimil Köylü Sadık Piyade Paşa, ziyaretçi  hemşehrilerini Makamında kabul etti. Görevinin Hayırlı olması ve kendisine başarı dilenmesinden ziyadesiyle mutlu oldu. K.K.K. Lojistik Komutanlık Başkanı olan Tuğgeneral paşamız gösterdiği konukseverlik, içtenlik ve samimiyetiyle de tam bir hemşehri canlısı olduğunu ispatladı. Ortak yaşanmışlıkların ve dostlarla olan ilişkilerin samimi bir sohbet ortamında paylaşımı ile nostaljik bir atmosfer yaşandı.

Halen Rizeli tek Paşa olan 1961 doğumlu Sadık PİYADE PAŞA, İlk okulu İkizdere Cimil Köyünde okudu. Daha sonra Samsun'a gitti... 30 yılı aşkın süredir TSK da görev yapmaktadır.Ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapmış ve oralarda sivil vatandaşlarla ilişkilerini daima sürdürmüştür. Hemşehrileri Paşa'mızı daha nice üst hizmetlerde görmek ve başarılarını paylaşmak dileklerini ifade ettiler... Rize çaylarının içildiği hoş sohbet ortamında memleketle ilgili çeşitli hatıralar yâd edildi.

Bu anlamlı  ziyaret programında organize eden, İstanbul'dan Ankara'ya misafir gelen hemşehrimiz, İstanbul Maltepe Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, (Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi Başmüfettişi) Yusuf KARA ve Çayelililer Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU ile  Ardeşenliler Dernek Başkanı Ahmet ÜSTOĞLU, Hemşin Sosyal Sorumluluk ve Gelişim Derneği Başkanı Musa ABAY, Başkent Rize İkizdereliler Derneği Kurucu Başkanı Bahattin KARAGÖZ ve  İkizdereliler Dernek Başkanı Hızır İNAN yer aldılar.
Samimi bir havada geçen ziyaret Paşa'nın hemşehrilerini nizamiye kapısına kadar uğurlamasıyla son buldu.


 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri