Anadolu Gençlik'ten 40 alternatifli yılbaşı

31 Aralık’ta İstanbul’un tüm ilçelerinde Anadolu Gençlik Dergisi ilçe temsilcilikleri Mekke’nin Fethi geceleri organize edecek.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Kasım ayı il divanını Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezinde geniş bir katılımla gerçekleşirdi.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Kasım ayı il divanını Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşirdi. İstanbul’un tüm ilçelerinde gençlik hareketini yürüten Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi çalışmaların mutad değerlendirilmesini amaçlayan toplantıda, AGD İstanbul Şube Başkanı Muhammed Kerem Öncel, çalışmalarının ihlâs ve samimiyetle ve imtihan olduklarının bilinciyle yapıldığını söyledi.

Varlık sebebimiz Anadolu Gençliği
“Çalışmalarımızda birbirimize en güzel desteği vererek güzeller güzeli Peygamber Efendimizi örnek alıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği’nin varlık sebebi Anadolu gençliğidir ve bunun için gençlerimizle her tür iletişimi en güzel şekilde gerçekleştiriyoruz. Peygamberimizi örnek alan insanlar olarak, teşkilatımızla tüm İstanbul’u kapsayacak çalışmalarımızı büyük bir şevkle sürdürüyoruz” şeklinde konuşan Muhammed Kerem Öncel, 31 Aralık’ta İstanbul’un tüm ilçelerinde Anadolu Gençlik Dergisi ilçe temsilciliklerinin Mekke’nin Fethi geceleri organize edeceğini sözlerine ekledi.. Öncel sözlerini şu şekilde tamamladı: “Geçmişte olduğu gibi, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi olarak misyonumuza uygun ve insanlığı kuşatacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”



Kültür-Sanat Haberleri