Altınok:Dayak olayı CHP oyunu

Altınok, Keçiören'de 139 tane içki satan işyeri olduğunu bu olaynı tamamen CHP'nin oyunlarından biri olduğunu açıkladı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, zabıtaların içki sattığı gerekçesiyle büfeci Metin Şahin'i dövdüğü iddialarıyla ilgili suskunluğunu bozdu. Altınok, içki satan büfeciye zabıta dayağı olayında CHP'lilerin işin içinde olduğunu belirterek, "Babası CHP üyesi. İddialar AKP'ye dönük bir iftira ve CHP provokasyonu" dedi.

Altınok, "Yaşananları doğru bulmuyorum, tasvip etmiyorum. Aynı gün de soruşturma açtırdım. Suçu kim işlediyse cezasını çekecek. Zabıtalar sopayı onların elinden aldıklarını ve onların saldırdığını söylüyor. Bu, soruşturma sonucunda ortaya çıkacak" dedi.

Belediyenin, içki sattığı gerekçesiyle hiçbir işyerine müdahale etmediğini ve hiçbir işyerinde içki satışına engel olmadığını belirten Altınok, "Belediyemizde görev yapan zabıtaların içki sattığı gerekçesiyle bakkal Metin Şahin'i darp ettikleri ve sırf bu gerekçe ile bakkalını kapattıkları iddiası asılsız olup Keçiören Belediyesi'ne, şahsıma ve benim üzerimden de AKP'ye dönük iftiradır" dedi.

Belediyenin yetki ve sorumluluğu bölgesinde içki satışı yapan 139 işyeri bulunduğunu belirten Altınok, bugüne kadar bunların hiçbirine içki sattıkları gerekçesiyle en küçük bir müdahale olmadığını vurguladı. Altınok, şöyle devam etti:

"Metin Şahin'e veya daha önce aynı işi yapan ailesine en ufak bir müdahale veya engelleme yapılmamıştır. Bu olayın da kesinlikle içki satışıyla ilgisi yoktur. Şahin'e ait bakkal dükkanının çalışma saatleri, ruhsatlarında da açıkça yazıldığı üzere sabah 05.00 ile gece 23.00 arasındadır. Bu çalışma saatleri kanun gereğidir. Belediyemiz kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerini uygulayarak Şahin'e çalışma saatlerini de belirten çalışma ruhsatını vermiştir. Şahin, gece 23.00'ten sonra çalışmak için yargı yoluna gitmiş ancak talepleri reddedilmiştir."

AYRIM YAPAN ŞEREFSİZDİR

Bu olayan Alevilikle veya işyeri sahibinin Alevi olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir, namussuzdur, şerefsizdir.

Maalesef, seçime yakın CHP toplumumuzun bazı değerlerini istismar ederek oy avcılığına çıkmıştır. Bu bir CHP komplosudur. Metin Şahin'in babası da CHP üyesidir. CHP'nin bir yöneticisi de bu olayı alevlendirmektedir.






Kayna: Ajanslar

Yerel Haberleri