Açık Ceza İnfaz Kurumu Atölyeleri Fabrika Gibi

Adıyaman'daki hükümlüler fabrikalara taş çıkartıyorlar

Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından iş yurdu atölyelerinde üretilen ürünler büyük bir beğeni toplamaya devam ediyor.Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler tarafından atölyelerde üretilen ürünler ekonomiye büyük bir katkı sağladığı gibi hükümlülere de maddi katkı sağlıyor. 22 – 31 Ağustos tarihleri arasında 77. İzmir Enternasyonal Fuarında Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu atölyelerinde üretilen ürünlerin tanıtım ve satış standı büyük bir ilgi görmüştü.

Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu mobilya atölyesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yeni hizmete giren Şanlıurfa Harran Üniversitesi 928 kişilik öğrenci yurdunun mobilya yapımı işini üstlenerek büyük bir iş yapmışlardır.

Yeni yapılan Türkiye'nin en büyük adliye saraylarından birisi olan Gaziantep Adliyesini mobilya yapım iş yine Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından yapılmıştır.

Her yıl 7-12 Ekim tarihleri arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak Zafer çarşısında düzenlenen Ceza ve İnfaz Kurumları sergisine her yıl olduğu gibi bu yılda katılarak hükümlülerin atölyelerde ürettiği ürünlerin tanıtım ve satışı yapılacaktır.

Haber:Akif BEYAZ

Adıyamanhaber

Yerel Haberleri