4 gün çalıların içinde yattı

4 Gün Önce Kaybolan ve Dün Ormanlık Alanda Uyurken Bulunan 3 Yaşındaki İrem Deniz Durak, Kontrollerinin Yapıldığı Hastanede İlk Kez Basının Karşısına Çıkarıldı.

Edremit'te 10 Ağustos'ta evlerinin önünde oynarken kaybolan ve dün ormanlık alanda uyurken bulunan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, kontrollerinin yapıldığı hastanede ilk kez basının karşısına çıkarıldı. Burada İrem bebek annesini özlediğini ve iyi olduğunu söyledi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 7 gün önce kaybolan ve dün köylerinin 1,5 km uzağındaki Pınarbaşı köyü yakınlarında ormanlık alanda bulunan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak'ın ziyaretçileri eksik olmuyor. Son olarak İrem bebeği Balıkesir İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Çalışkan ziyaret etti. Doktor Çalışkan, İrem Deniz Durak'ı gözetim altında tutulduğu Kazdağı Devlet Hastanesi'nin 108 numaralı odasında ziyaret ettikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Çalışkan, "Çocuğun genel durumu şu anda iyi. Arkadaşlarımız beslenme ve giysi ihtiyacını gidermişler. Sağlık açısından da gerekli tahliller yapılmış. Tahlillerin sonucuna göre de çocukla ilgili şu anda bir sıkıntı görünmüyor" dedi.

Daha sonra İrem bebeğin yattığı 108 numaralı odada basın mensuplarının karşısına çıkartılan İrem bebek, burada gazetecilerden gelen soru üzerine annesini özlediğini ve iyi olduğunu söyledi.

Edremit ilçesine bağlı Beyobası köyünde, 10 Ağustos'ta evlerinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, dün akşam saatlerinde komşu köye yakın ormanlık alanda, bir köylü tarafından çalıların arasında uyurken bulunmuştu.



sondakika

Yerel Haberleri