10 bin adet ecstasy hap ele geçirdi

İstanbul'un Bazı Bölgelerindeki Eğlence Mekanlarında Uyuşturucu Hap Satılacağı Bilgisi Üzerine Harekete Geçen Jandarma Timleri Bir Eve Baskın Düzenledi. Büyükçekmece'de Yapılan Operasyonla Bir Kişi Gözaltına Alınırken 10 Bin 50 Adet Ecstasy Hap Ele Geçiri

İstanbul'un bazı bölgelerindeki eğlence mekanlarında uyuşturucu hap satılacağı bilgisi üzerine harekete geçen Jandarma timleri bir eve baskın düzenledi. Büyükçekmece'de yapılan operasyonla bir kişi gözaltına alınırken 10 bin 50 adet ecstasy hap ele geçirildi.

İstanbul genelinde uyuşturucu ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdüren İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı uzman birimlerinin istihbarat çalışması etkili sonuç verdi. Büyükçekmece'de bulunan bir kişinin uyuşturucu hap sattığı belirlendi. Zanlının hedef kitlesinin eğlence mekanlarında bulunan kişiler olduğu ve bu mekanlarda satıcılık yapmak için hazırlık yaptığı tespit edildi. Şeyhmus B. isimli zanlıyı takip altına alan jandarma, uyuşturucu hapların bulundurulduğu eve baskın yaptı. Zanlının evinde yapılan aramada 10 bin 50 adet uyuşturucu hap ecstasy ele geçirildi. Zanlının, irtibatlı olduğu eğlence mekanlarına giderek hapları satmayı planladığı belirlendi. Jandarmada ifadesi alınan zanlı sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(CİHAN)

Yerel Haberleri