Turhal'da maytaptan yaralananlar

Turhal'da maytaptan yaralananlar

Turhal'da maytap kazası sonucu yaralanan 13 kişi arasında olan bir çocuk ameliyata alındı

Tokat'ın Turhal İlçe Belediye Başkanı Ali Gözen, festival sırasında ateşlenen maytabın yerinden çıkarak protokol bölümüne sıçraması sonucu 13 kişinin yaralandığını, yaralılardan AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in kulağında doku kaybı olduğunu, bir çocuğun da ameliyata alındığını bildirdi.

Olay sonrası İlçe Devlet Hastanesine gelerek yaralıların durumuyla ilgili bilgi alan Belediye Başkan Ali Gözen, burada yaptığı açıklamada, düzenledikleri festivalde yaşanan olayda 13 kişinin yaralandığını söyledi.

Yaralıların çoğunun ayakta tedavi edildiğini ifade eden Gözen, ''Yaralılardan çoğu taburcu edildi. Bir çocuğumuz ise Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesine gönderilerek burada ameliyata alınmıştır'' dedi.

Bunun dışında çok acil bir durum olmadığını kaydeden Gözen, olay nedeniyle festival kapsamında düzenlemeyi planladıkları konseri iptal ettiklerini belirtti.

Gözen, ilçe halkına geçmiş olsun dileyerek, şöyle konuştu:

''İnşallah o çocuğumuz da hiçbir şey olmadan sağlığına kavuşur. Bu 13 yaralımızın hemen hemen tamamı taburcu olmuş. Milletvekilimiz Dilek Yüksel'in kulağında da doku kaybı meydana gelmiştir. O da Tokat'taki Medical Park Hastanesine gönderilmiş, orada gerekli tedavi yapılıyor.''

-MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN GÜLSÜN-

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ise teknik bir hatadan kaynaklanan olayın üzücü olduğunu belirterek, ''Orada eğlenceye renk getirmek amacıyla arkadaşlar bir şeylerin organizasyonunu yapmışlar. Fakat, maalesef patlama oldu. Patlamadan oradaki yakın arkadaşlarımız zarar gördü. Bu tür şeyler büyük organizasyonlarda her zaman oluyor. Biz hadiseyi yine küçük atlattık. Allah korusun ölüm olsaydı çok üzülürdük'' diye konuştu

Kaynak:Haber Kaynağı