Sadaka kutusunu çaldı

Sadaka kutusunu çaldı

Fatih'te, Bir İnternet Kafeye Müşteri Olarak Giren Şahıs, Yardıma Muhtaç Öğrenciler İçin Kasaya Konulan Sadaka Kutusunu Çalarak Kaçtı. Hırsızlık Anı, Kafenin Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Görüntülendi.

Fatih'te, bir internet kafeye müşteri olarak giren şahıs, yardıma muhtaç öğrenciler için kasaya konulan sadaka kutusunu çalarak kaçtı. Hırsızlık anı, kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İnternet kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kafeye akşam saatlerinde müşteri olarak giren orta yaşlı bir şahıs, yaklaşık 1 saat internette sörf yaptıktan sonra hebasını ödüyor. Daha sonra tuvaleti kullanmak istediğini söyleyerek tekrar kafeye giren şahıs, çıkarken kafe sahibinin kasayı boş bırakmasını fırsat bilerek masada bulunan sadaka kutusunu el çabukluğuyla alarak kafeden uzaklaşıyor. Şahsın sadaka kutusunu çalma anı, kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayı Fatih Polis Merkezi'ne bildiren işyeri sahibi Bozan Ekinci, şahıstan şikayetçi oldu.

Yardıma muhtaç öğrencilere sadaka toplamak için kutuyu kafeye getiren aynı sokaktaki esnaf Hasan Şam, sadaka kutusunun çalındığını öğrenince çok şaşırdığını söyledi. Şam, "Sadaka kutusunu almaya gelmiştim. Bir de öğrendim ki sadaka kutusu çalınmış. Kutuda yaklaşık 40 YTL varmış. Paraları yardıma muhtaç çocuklara verecektik" diyerek olayı anlattı. (CİHAN)