Lüleburgaz motorcular derneği

Lüleburgaz motorcular derneği

Lüleburgazlı motosiklet sevenler 19 Mayıs anısına Çannakkale şehitlerini ziyaret ettiler

Lüleburgazlı motosiklet sevenler 19 Mayıs anısına Çannakkale şehitlerini ziyaret ettiler

Hünkar EVREN
Lüleburgaz motor sporu ile ilginen bir grup motor sevdalısı, 19 Mayıs anısına Çanakkale gezisi düzenleyip şehitliği ziyaret ettiler.
Motorları ile birlikte topluca hafta sonu gezileri yapan motosiklet sevenlerin bu haftaki hedefi Çanakkale oldu. 21 motor ve 35 kişi ile yola çıkan ekip Çanakkale'de şehitliği ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. Motosikletçiler Kulubü üyesi olan ve her Pazar farklı bir yeri ziyaret eden ekibin önümüzdeki hafta hedefi ise Yedi Göller bölgesi. Geziye ilişkin görüştüğümüz Nedim Bayraktaroğlu şunları söyledi:
“Bizler motor sevdalılarıyız. Her hafta sonu bölgemizin farklı tarihi ve turistik yerleşim yerini ziyaret ediyoruz. Bu hafta sonu hedefimiz biraz daha anlamlı idi. 19 Mayıs nedeniyle şehitlerimizi ziyaret etmek istedik. Bize Cumhuriyeti armağan eden atalarımıza bir saygı ifadesi olarak seçtiğimiz bu hedef gezinin önemini bir kat daha arttırdı. Bu anlamlı gezi şehitlerimizin huzurunda bu ülkeye hizmet ederken canını veren tüm insanlarımıza bir teşekkür oldu. Hepimiz çok mutlu olduk. Bu tür gezileri sürdüreceğiz. Motor sporunun Lüleburgaz'da gelişmesi ve insanlarca tercih edilir hale gelmesi için bu tür benzeri organizasyonları sürdüreceğiz. Son gezimize 21 motor ve 35 kişi katıldı. Gezilere giderken mutlaka bir de araç bizi takip ediyor. Olası aksiliklere ve kazalara karşı tüm tedbirleri alarak yola çıkıyoruz. Bu arada Görünüm Gazetesi'nin de gezimizde yer alması bize güç kattı, bu özenininzden dolayı gazetenize teşekkür etmek istiyorum. “
Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret eden ekip, burayı gezip saygı duruşunda bulunduktan sonra Lüleburgaz'a döndü.

Kaynak:Haber Kaynağı