"Koministlerin Beni Sevmemesi Normal"

"Koministlerin Beni Sevmemesi Normal"

Kızılırmak suyuyla ilgili başlayan tartışmalar sürüyor.

Kızılırmak suyuyla ilgili başlayan tartışmalar sürüyor. Gökçek, "Her tarafı buram buram komünistlik kokan bir derneğin Melih Gökçek'i sevmemesi normal" derken, Çetin ise "1980 yılında Türkiye Komünist Partisi davasında tutuklandım, bugün TKP üyesi değilim olsam da bir şey olmaz" şeklinde cevap verdi.
Başkan Gökçek ile TÜDEF Başkanı Ali Çetin, TGRT Haber Televizyonu'nda "Ankara'nın Gündemi" programında su tartışmalarına katıldı. Gökçek, Ankara'da bir vatandaşın medyaya çıkmak istiyorsa "Melih Gökçek ile tartışması" gerektiğini söyleyerek, "Ankara'da su işini bilen de konuşuyor, bilmeyen de. Medya tüketici dernekleriyle beni muhatap ediyor. Muhatap olmasam insanların aydınlanması gerekiyor. Sayın Çetin geçmişte TKP üyeliği yapan bir arkadaşımızdır. Bizim aleyhimize açıklamalar yapması gayet normal" dedi. Bunun üzerine Çetin söz hakkı alarak, Gökçek'in bu bilgiyi emniyetten aldığını söyledi. Gökçek ise, "Sayın Çetin google'ı iyi kullanmasını bilmiyor musunuz? Sizin google'da inciğinizi cıncığınızı bulurum. Ben bilgilerinizi google'dan aldım" şeklinde cevap verdi.

Çetin, Gökçek'in açıklamalarını eleştirerek, "1980 yılında TKP davasında tutuklandım. 141 ve 142. maddelerden yargılandım. İnandığım davayı savunduğum için yargılandım. Bugün TKP üyesi değilim, olsam da hiçbir şey olmaz. Yaşadığım dönemden dolayı onur duyuyorum" dedi.

İzmir ve Ürgüp'ün suyunda arsenik miktarının oldukça yüksek olduğunu ve medyanın bu konuyu yazmadığını, Ankara'nın üzerine gelindiğini savunan Gökçek, "Sayın Çetin, Dünya Sağlık Örgütü'nün raporlarını hiçe sayıyor. Acaba Dünya Sağlık Örgütü'nün raporlarına mı uyacağız, Ahmet veya Mehmet'in raporlarına mı uyacağız?" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı