Isparta'nın sevilen Milli Eğitim Müdürü Baydur'un tayini çıktı

Isparta'nın sevilen Milli Eğitim Müdürü Baydur'un tayini çıktı

Isparta'da 3 Yıldır görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Isparta'da 3 Yıldır görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Erhan Baydur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla atamaya ilişkin duygularını ifade etti:

"Bitişler zordur. Ama herşey bir gün biter. Hayaller biter, yollar biter, hayatlar biter. Bitişler ve vedalar güzel yürekleri acıtır sadece. Böylelikle bir yolculuk daha bitmiştir…

Miryakefalon Savaşıyla anadoluya “Türkiye” dedirten coğrafyanın adı, güllerin lavanta ile yarıştığı, davraz’ın tüm heybetiyle semaya ulaştığı ,göllerin arza şifa sunduğu yerdir Isparta.

Üç yıla yakın görev yaptığım “her şehir bir kitaptır” diyerek adım attığım şehrimize şimdi veda vakti…

Eğitimin tüm paylaşımlarının üstün gayreti ile , eğitimde bir marka haline gelmiş bu güzel şehirden çok önemli tecrübeler ile ayrılacağım.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sayın Valim Aydın Baruş başta olmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e , tüm kurum amirlerimize ve il yöneticilerine , İl Milli Eğitim Müdürlüğünde birlikte çalıştığımız müdür yardımcısı, ilçe müdürü, okul yöneticisi, şube müdürü, şef, memur ve hizmetli arkadaşlarımızla birlikte, hasseten çalışkan vefalı öğretmen arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.

Sayın bakanımızın takdir ve talimatları ile milli mücadele’nin şehri , sütçüimam , yedi güzel adam gibi yiğitlerin yurdu Kahramanmaraş iline İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Sevginizin ve dualarınız gücü ile yeni görev yerimde iyi işler yapmak üzere rabbimden yardım talep ediyorum.

Gün ola harman ola.

Kalın sağlıcakla…"

Isparta'da hizmetleri ve kurduğu iletişim modeli ile iz bırakan Baydur'un tayini üzüntü yarattı.

Habername ailesi olarak Erhan Baydur'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Erhan Baydur Kimdir?

Erhan Baydur, 1979 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Elmalı´da tamamlayan Baydur, ortaokul ve lise öğrenimini Antalya da tamamladı. 2003´te Süleyman Demirel Üniversitesi-İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi.

Baydur, 2003-2021 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel ve resmi kurumlarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, kurucu müdürlük, öğretmenevi müdürlüğü görevlerinden sonra 2017-2021 tarihleri arasında Antalya/Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerini yapmıştır.

2021 Kasım ayından itibaren Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğünde İl Millî Eğitim Müdürü olarak devam etmekteyken Kahramanmaraş'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum