Hem öldürdü, hem de...

Hem öldürdü, hem de...

Bıçakla hunharca öldürülen 14 yaşındaki Gizem'in katili, komşunun yeğeni çıktı. Zanlının, Gizem'i arama çalışmalarına katılıp eve başsağlığına geldiği anlaşıldı..

İstanbul Beyoğlu'nda evlerinin çatı katında 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 14 yaşındaki Gizem Kılıç'ın katili, komşularının yeğeni çıktı. Zanlının anlatımına göre, geçen temuz ayında yaşanan olayda, katil zanlısı Ahsen Sarıkeçeli (22) haftada 3-4 gün geldiği teyzesinde görüp âşık olduğu Gizem'le o gün merdivende karşılaştı. Sırakeçeli, Gizem'i bir şey konuşma bahanesiyle çatı katına çıkardı. Ancak zanlı çekyatta oturan küçük kıza tecavüze kalkıştı. Gizem direnince de defalarca bıçakladı. Zanlı daha sonra binadan çıkarak, aynı mahallede bulunan evine gitti, cinayette kullandığı bıçağı da evine sakladı. Gizem'in kaybolduğunun ortaya çıkması üzerine de mahalleliyle birlikte arama çalışmalarına katıldı. Hatta küçük kızın cesedi bulunduktan sonra Gizem'in ailesine giderek başsağlığı diledi.

DNA TESTİ ORTAYA ÇIKARDI
Küçük kızın tırnak aralarında bulunan deri kalıntılarına DNA testi yaptıran polis, işsiz olduğu öğrenilen Ahsen Sarıkeçeli'nin izine ulaştı. Evinde gözaltına alınan Sarıkeçeli, suçunu itiraf etti. Kızının katilinin yakalandığı haberini alır almaz emniyete gelen ve polisten zanlıyı göstermelerini isteyen acılı anne Aysel Kılıç da, "Kızımın kaybolduğu ilk gün bizle aramalara katıldı. Çatı katına çıkıp bakmak istediğimde ise o ve akrabaları engel oldu. Zaman zaman gelip, katilin yakalanıp yakalanmadığını sordu. Ellerimle çay ikram ettim" diye konuştu. Cinayetle ilgili olarak zanlı Ahsen Sarıkeçeli'nin 10 yakını da ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı