Göğebakan sahnelere döndü

Göğebakan sahnelere döndü

Mucize eseri tekrar eski sağlığına kavuşan ünlü sanatçı Murat Göğebakan İsveç'in başkenti Stockholm'de bir konser verdi.

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM
 

Uzun süreli lösemi tedavisinin ardından sahnelere dönen Murat Göğebakan İsveç’in başkenti Stockholm’de hayranları ile buluştu.

Steg för framtiden derneğinin düzenlediği organizasyonda sahne alan Murat Göğebakan sevilen parçalarının yanı sıra, yeni albümünden de parçalar seslendirdi.

Geçirdiği ağır hastalıktan sonra, hayata bağlanmanın mutluluğunu yaşayan Göğebakan, kendisini dinlemeye gelen Dialog Skolan öğrencilerini sahneye alarak beraber düet yaptı.

Öğrencilerin ilgisi karşısında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Göğebakan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, geçirdiği zor günlerinde kendisine dua eden herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Konser sonrası hayranlarının satın aldığı son çıkan albümünün kapağını imzalayan Göğebakan imza esnasında hayranlarıyla da bol bol resim çektirdi.

Ayrıca konser esnasında ufak bir kermeste yapıldı. Ev hanımlarının evde yaptığı çeşitli börek ve çöreklerin bulunduğu kermeste, konsere katılanlar tarafından büyük ilgi gördü







 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :