Eli Bıcaklı Cani Vurularak Durduruldu

Eli Bıcaklı Cani Vurularak Durduruldu

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bir markete giren eli bıçaklı şahıs, market sahibi ve dükkanda bulunan 2 kişiyi bıçakladı.

 

Aynı zamanda Side Kemer Mahallesi muhtarı olan dükkan sahibi Osman Tüter, bıçaklı saldırganı kasasından çıkardığı tabancıyla ateş edip vurarak durdurabildi. Salgırgan Kadir A.'nın muhtara ve dükkan içindekilere müşterilere  bıçaklı saldırısını güvenlik kamerası saniye saniyesi kaydetti.


 Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 21.00 sularında Side beldesindeki Kemer Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle Muhtarı Osman Tüter'e ait Tüter Market'e gelen ve markete 100 metre mesafede kafeterya işlettiği belirtilen Kadri A., elinde bulunan ekmek bıçağını dükkan girişinde bekleyen müşteri Ali Gök' bogazına dayayarak içeri girdi.Gök'ü boğazından bıçakla yaralayan saldırgan daha sonra muhtar Osman Tüter'e yönelerek Tüter'in karnında, sırtına ve başında derin yarıklar açtı. Dükkan içinde bulunan  İsmail Sarıgül'ede saldıran Kadir A.  Sarıgül'ü değişik yerlerinden yaralandı. Muhtar Osman Tüter, saldırgan Kadir A.'yı  kasasından çıkardığı ruhsatlı tabancasıyla vurdu.
     

   Saldırganın bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Tüter, İsmail Sarıgül ve Ali Gök Side Özel Bilgi Hastanesi'ne, sağ karın boşluğundan silahla yaralanan saldırgan Kadri A. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
     

   Ameliyata alınan yaralılardan Osman Tüter'in, kafasında  ve gövdesinde kesik ve el bileğinde kesiğe bağlı yırtılmaların olduğu belirtildi. Boynu bıçakla kesilmeye çalışılan  Ali Gök'ün ise ameliyat sonrası geceyi yoğun bakım servisinde geçirdiği hayati tehlikesinin bulunmadığını açıklandı. Vücudunun değişik yerlerine bıçak darbesi isabet eden İsmail Sarıgül'ün ve karnına kurşun saplanan bıçaklı saldırgan Kadir A.'nında durumunun iyi olduğu öğrenildi.
   

Öte yandan Kadir A.'nın muhtara ve müşterilere neden saldırdığı henüz tespit edilemedi. Mahalle halkı muhtarın saldırganı 'kadın pazarlıyor' şeklinde ihbar ettiğini belirterek Kadir A'nın bunun için saldırmış olabileceğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor