DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ KUTLANIYOR

DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ KUTLANIYOR

1908 yılında kurulan Beykoz spor kulübünü canlı yutmak adına 15. Düzenlenecek Dşnya Beykozlular günü bugün 08/19 da kutlanıyor

Bu yıl 15’incisi düzenlenen Dünya Beykozlular Günü bugün kutlanıyor. 19 Ağustos’ta saat 19.08’de Başkan Alaattin Köseler’in de katılımıyla başlayacak yürüyüş, dünyadaki tüm Beykozluları bir araya getirecek. .

Tarihi Beykoz Spor Kulübü’nün kuruluş tarihi olan ve Ağustos ayının 19. Günü (19.08) kutlanan Dünya Beykozlular Günü, Beykoz Belediyesi ile taraftar gruplarının birlikte düzenleyeceği programla kutlanacak.

Kelle İbrahim Mezarı Başında Anılacak

Dünya Beykozlular Günü kapsamında ilk olarak Beykoz’da futbolculuk, antrenörlük ve idarecilik yaparak ömrünü Beykoz Spor Kulübü’ne vakfetmiş İbrahim Kelle, Yalıköy Gazi Yunus Mezarlığı’ndaki mezarı başında anılacak.

Beykozlular Büyük Halk Yürüyüşünde Buluşacak

Saatler Beykoz Spor Kulübü’nün kuruluş yılı olan 19.08’i gösterdiğinde Beykoz Onçeşmeler Meydanı’ndan Beykoz Sahili Etkinlik Alanı’na kadar Büyük Halk Yürüyüşü gerçekleşecek.

Kutlamalara Başkan Köseler’ de Ev Sahipliği Yapacak

2009 yılı Beykoz Belediye Meclisi kararıyla başlayan ve bu yıl 15.’si kutlanacak olan Dünya Beykozlular Günü’ne Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ev sahipliği yapacak.

19.08 DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ PROGRAMI

Saat 18.00 - Yalıköy Mezarlığı

(Kelle İbrahim’in Mezarı Başında Anma)

Saat 19.08 Beykoz Merkez

(Büyük Beykoz Halk Yürüyüşü)

Saat 20.30 - Sahil Etkinlik Alanı

img-1506.jpeg
dostbeykoz

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.