Çocuğuna ekmek alcak parası yok

Çocuğuna ekmek alcak parası yok

Sakarya köprüsü bir drama tanıklık etti. Baba, 2 yaşındaki oğlu ve annenin hazin haline.. Bir ailenin tükendiği anlar..

Bir babanın en zor anı. Kendi yavrusunu bile ölüme sürükleyecek kadar çaresiz hissetmesi.. Fabrikadan çıkarılan baba, yiyecek ekmek bulamayınca çareyi intiharda seçti.

41 yaşındaki baba, 2 yaşındaki oğlu ve olay yerine gelen annenin gözyaşları, çevrede bulunanları üzüntüye boğdu..

Sakarya'da işten çıkarıldığı gerekçesiyle kucağında 2 yaşındaki çocuğuyla köprüden Sakarya Nehri'ne atlamak isteyen kişiyi jandarma ve polis ekipleri kurtardı.

Kucağındaki 2 yaşındaki çocuğu Berat Can ile D-100 Kara Yolundaki Sakarya Köprüsü'ne çıkan Veysel Çelik (41), Akyazı'da çalıştığı alüminyum fabrikasından malulen emekli edilmek üzere birkaç ay önce çıkarıldığı gerekçesiyle intihara kalkıştı.

Çelik, 45 dakika süren ikna çabalarına rağmen, kendisini işten çıkaran fabrika sahibi ile görüşmek istediğini belirterek, olaya müdahale eden ekipleri kucağındaki çocuğu köprüden aşağı atmakla tehdit etti. Jandarma ve polis ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Çelik'in kucağındaki çocuğu almayı başardı.

Kısa süreli arbedenin ardından yere yatırılan Çelik'e sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada malulen emekli edileceği gerekçesiyle Akyazı'daki alüminyum fabrikasından çıkarıldığını belirterek, ''Fabrikadan çıkarıldım ve işsiz kaldım. Dayanamıyorum, ölmek istiyorum. Daha önce de 3 kez intihar ettim. Ben çelik korse ve ilaçlarla yaşıyorum. Yiyecek ekmek bulamıyorum'' diye konuştu.

Sakinleştirici iğne vurulan Çelik, çocuğu ile birlikte Sakarya Eğitim ve Araştırma
Hastanesine kaldırıldı.




Olay yerine gelerek durumu öğrenen anne Suna Çelik, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı