Bon Jovi 18 yıl aradan sonra İstanbul'da

Bon Jovi 18 yıl aradan sonra İstanbul'da

Bon Jovi Greatest Hits Tour kapsamında 18 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'ye geliyor. Purple Concerts organizasyonuyla gelecek Bon Jovi, 8 Temmuz'da Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

 

İstanbul- “Bon Jovi'nin teklifimizi kabul etmesi, bizleri ve hayranlarını çok sevindirdi” diyerek konseri resmi olarak açıklayan Purple Concerts yetkilileri, katılım rekoru kırarak büyük bir başarıya ulaşan 2010 turnesinin hemen ardından, ayaklarının tozuyla yeniturneye hazırlanan grup için şu açıklamayı yaptı:

"2010 senesinin en yüksek katılımlı turnesine imza atan Bon Jovi’yi The Greatest Hits Tour kapsamında İstanbul’ da ağırlıyor olmak bizler kadar seyirciler için de mükemmel bir fırsat. Bon Jovi ’nin tüm hitlerini bir konserde dinleyebilmek sadece bu turnedeki sınırlı sayıdaki şanslı izleyicinin sahip olduğu bir ayrıcalık. Kaçırılmaması gereken bu konsere Bon Jovi 1 Boeing 747 ve 65 Tır dolusu show malzemesi ile geliyor."

Grup, Greatest Hits Tour kapsamında Türkiye’nin yanısıra Amerika, Kanada ve tüm Avrupa’da sahne alacak. Dünya çapında 125 milyon albüm satışınaulaşarak, 50 ülkeden fazla yerde 2,700 konser vererek, 35 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan Grammy ödüllü Bon Jovi İstanbul konserinin biletleri, 23 Mart Çarşamba gününden itibaren satışa sunuluyor.

30 yıllık, inanılmaz başarılara imza atılan bu kariyer, Bon Jovi’nin  yavaşlamaya hiç niyeti olmadığının göstergesi.

Bon Jovi hakkında daha fazla bilgi için, www.BonJovi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Biletler www.biletix.com veya  0216 556 98 00 ve biletix satışnoktalarında.

Cumhuriyet

Etiketler :