"Bir Destandır Çanakkale" kitabı tanıtıldı

"Bir Destandır Çanakkale" kitabı tanıtıldı

Bursa Kent Konseyi Şairler Yazarlar Çalışma Grubu Başkanı Faruk Anbarcıoğlu'nun kaleme aldığı 'Bir Destandır Çanakkale' kitabın tanıtım toplantısı Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

img-3334-001.jpeg

'Bir Destandır Çanakkale' kitabı tanıtıldı Bursa Kent Konseyi Şairler Yazarlar Çalışma Grubu Başkanı Faruk Anbarcıoğlu'nun kaleme aldığı 'Bir Destandır Çanakkale' kitabın tanıtım toplantısı Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Adını sosyal projelere öncülük etmesi ve halkın sorunlarına doğrudan ilgilenmesi ile duyuran Anbarcıoğlu,"Benim Çanakkale şiirim vardı, bu şiiri Erdinç hocamızın ve ekibinin oynayabileceği bir şekilde senaryolaştırdık. 2009 yılından itibaren biz bu oyunu hiçbir ücret almadan 137 yerde sahneledik. Çanakkale muazzam bir zaferin adıdır, yokluktan zafere dönüşen bir isimdir. Gerçek yaşanmış olayları kaleme aldım.

Yönetmenlere, yapımcılara sesleniyorum, ilgilenen olursa Müstecip Onbaşı’nın senaryosunu sizlerle seve seve paylaşabilirim. Bir Destandır Çanakkale kitabının arkasında da yazdığı gibi ’Bu kitap para ile satılamaz, bedeli Çanakkale’de ödenmiştir’ Bu kitabı benden isteyen okullara, kütüphanelere, derneklere, kuruluşlara seve seve armağan edebilirim” dedi.

img-3335.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.