Ata sporu güreş Suluova'da  Belediye desteğiyle yaygınlaşıyor

Ata sporu güreş Suluova'da Belediye desteğiyle yaygınlaşıyor

Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun "Suluova’mızda güreşin yaygınlaşması için yoğun çaba harcıyoruz ve inşallah yapacağımız çalışma ile yeni antrenman salonu için düğmeye bastık 2025 yılına kadar tamamlayıp teslim edeceğiz.”

Merzifon Vezirköprülüler Derneği’nin bu yıl 10. su düzenlenen güreş şenliklerine katılan 20 Suluova Belediyespor Kulübünün güreşçilerinden 16’sı derece alarak büyük gurur yaşattı.

Antrenörleri Nazif Barutçu, Semih Dökmetepe, Mesut Küpçü, Mustafa Özen ve Hamdi Tuncer ile birlikte Belediye Başkanı Rıfat Uzun’u makamında ziyaret eden 16 sporcu madalyalarını Başkan Uzun takdim etti.

Antrenörler ve sporcuları tebrik eden Başkan Rıfat Uzun: “ Suluova’mızda güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Suluova’mızda öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.” dedi.

Konuşmalarının devamında ise özellikle güreşçiler için yer temini noktasında çalışma başlattıklarını belirten Uzun; ” Suluova’mızda güreşin yaygınlaşması için yoğun çaba harcıyoruz ve inşallah yapacağımız çalışma ile yeni antrenman salonu için düğmeye bastık 2025 yılına kadar tamamlayıp teslim edeceğiz.” diye konuştu.

893a8260-1024x683.jpg

893a8271-scaled.jpg

Derece alan sporcular ise şöyle:

30 kg. Abdülhakim Ayvalı Şampiyon, 35 kg. Bilal Arda Kuzucu Şampiyon, 35 kg. Şükrü Eren Turgu ikinci, 40 kg. Ertuğrul Kahveci üçüncü, 55 kg Umut Çördükçü Şampiyon, 65 kg. Mahmuthan Keklik ikinci, 70 kg. Yiğit Bakır Şampiyon, Yıldızlar kategorisinde, 45 kg. Mustafa Baki Ayvalı Şampiyon, 55 kg. Mehmet Akif Kuzucu Şampiyon, 60 kg. Yiğit Demir Şampiyon, 60 kg. Yusuf Can Yıldız ikinci, 65 kg. Ömer Faruk Arslan ikinci, 65 kg. Yusuf Keskin üçüncü, 70 kg. Onur Demir Şampiyon, 80 kg Hasan Baki Esen Şampiyon, 100 kg Veysel Yavuz Şampiyon oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.