Arılar Kaza Yaoınca...

Arılar Kaza Yaoınca...

Adıyaman'da arı yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, kaza sonrası etrafa saçılan arılar yoldan geçen vatandaşlara saldırdı.

Edinilen bilgiye göre Halit Alagöz (37) yönetimindeki 02 HC 290 plakalı kamyonet, Eğri Çayı üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla atarak devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile kamyonette bulunan Ali Alagöz (45) ve Mehmet Fatih Üzümcü (25), Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada kamyonetle Gölbaşı ilçesine götürülen arı kovanları yollara saçıldı. Etrafa saçılan arılar trafiği felç ederken yoldan geçen vatandaşlara da saldırdı. Yol ortasında yan yatmış bir şekilde duran kamyonetten savrulan bal peteklerini ve kovanları ekipler özel elbise giyerek topladı. Arılar tarafından sokulan vatandaşlar ayakta tedavi edildi.
Kamyonet şoförü Halit Alagöz, ıslak zeminde sürüklenirken başka bir araca çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirterek kazada 96 adet arı kovanının zarar gördüğünü kaydetti.

Zararın 100 bin YTL'yi bulduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı