Ankara kara teslim oldu

Ankara kara teslim oldu

Karakış yurt genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Adıyaman'da fırtına çatıları uçurdu, Trakya'da kapalı yollar açılmaya başlarken, Doğu'da yağış başladı Başkent kara teslim oldu.

Başkent'te iki gündür etkili olan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışının aniden bastırması sonucu hazırlıksız yakalanan sürücüler, trafikte zor anlar yaşadı.


Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini gittikçe artırıyor. Kar yağışının aniden bastırması sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Araçlarında zincirleri bulunmayan sürücüler, trafikte zor anlar yaşadı. Bazı sürücülerin özellikle yokuş yukarı çıkmakta zorlandığı ve patinaj çektiği görüldü. Sürücülerin bazıları ise çıkamadıkları yollardan geri dönmek zorunda kaldı.


Yolda kalan sürücüler, araçlarının kar yağışı nedeniyle güçlükle ilerlediğini söyleyen bir vatandaş, otomobili durdurup, bagajda bulunan çivili lastirleri takmak zorunda kaldığını söyledi.


Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler de kar yağışı ile birlikte, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.