Aile Kitaplığı'ndan önerilen kitaplar

Aile Kitaplığı'ndan önerilen kitaplar

Yaşanmış Örnekleriyle Aradığımız İslâm, Evdeki Renkler, Resulullah'ın Anneleri, Dumandan Bir Ağ

Yaşanmış Örnekleriyle Aradığımız İslâm
İslam, teoride kalmış, pratiği yaşanmamış bir inanış değil. Kitapta ele alınan konular yaşanmış örnekler merkeze alınarak sunulmuş. İslâm hayatının günümüz insanını hayrete sevk eden yaşanmış güzellikleri akıcı bir üslupla gözler önüne serilmiş.
Ahmed Şahin
Işık Yayınları
0216 318 42 88

Evdeki Renkle -Babalar Siyah, Anneler Kahverengi, Çocuklar Beyaz...
Anne, baba ve çocuğun aile içinde üstlenmesi gereken roller farklı. Kitap kibar olmayı, insanlar arası ilişkilerde muhatabı anlamayı, çevreye zarar vermemeyi, ikiyüzlü olmamayı, kendine saygı duymayı, bakımlı ve sağlıklı olmayı anlatıyor.
T. Tamer Bayraktar
Gülyurdu Yay.
0216 318 42 88

Resulullah'ın Anneleri Annesi, Süt Anneleri, Anne Yerine Koydukları
Resulullah'ın (sas) hayatında öz annesi dışında, süt annelik ve dadılık yapan başka hanımlar da bulunuyor. Kitap, işte bu seçkin hanımların hayatlarını anlatıyor. Yetimler yetimi olan Efendimiz'e kol kanat geren hanımların hikayesi bu kitapta.
H. Ahmet Özdemir
Semerkand Yay.
0216 311 24 34

Dumandan Bir Ağ (Bilim Serisi)
Sigara ve tütün bütün hastalıkların kaynağı ve insan sağlığını en kötü etkileyen alışkanlıkların başında geliyor. Kitap, sigara bağımlılarına bırakma yönünde yüksek bir motivasyon oluşturacak şekilde hazırlanmış. Çocuklar da hiç başlamama yönünde akıcı, esprili ve bilimsel anekdotlarla uyarılıyor.
Nevzat Canan
Altın Burç Yay.
0216 318 42 88

Zaman