Aile kavgası faciaya döndü

Aile kavgası faciaya döndü

Diyarbakır'dan Sivas'ın Kangal ilçesine nohut toplamak için gelen aile fertleri arasında çıkan kavgada, tüfekle ateş ederek eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdüğü öne sürülen şahıs olay yerinden kaçtı

Diyarbakır'dan Sivas'ın Kangal ilçesine nohut toplamak için gelen aile fertleri arasında çıkan kavgada, tüfekle ateş ederek eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdüğü öne sürülen şahıs olay yerinden kaçtı.

Yaklaşık bir ay önce Diyarbakır'dan nohut toplamak için Kangal ilçesine bağlı Çetinkaya beldesi Saçayağı köyüne gelen Fesih K. ile eşi Şirin K. arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma başladı. Tartışma üzerine kayınpeder Fethi Gezginci, erkek torunu ile kızını alarak kendi çadırına yerleştirdi.

Dün akşam saat 19.00 sıralarında eşi ve çocuğunun bulunduğu çadıra giden Fesih K., kayınpederi Fethi Gezginci ile eşi ve çocuğunu geri alma konusunda tartıştı. Tartışmanın kavgayadönüşmesi üzerine damat, av tüfeği ile rastgele ateş etti. Çıkan saçmaların isabet ettiği kayınpeder Fethi Gezginci olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı olarak Kangal ilçesindeki Sabancı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şirin K. ile Yüksel Gezginci ise hastanede öldü.

Olaydan sonra kaçan damat Feshi K. kayıplara karışırken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazelerinin Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı