AHİLİK HAFTASINDA ESNAFLARA LOKMA İKRAMI

AHİLİK HAFTASINDA ESNAFLARA LOKMA İKRAMI

Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun, Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte esnaflara lokma ikramında bulundu.

Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun, Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte esnaflara lokma ikramında bulundu.

Ahilik Haftası münasebetiyle Suluova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Rıfat Uzun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Karsavul ile Suluova Bakkallar, Manavlar ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Enes Adnan Sözen ile birlikte esnaflara lokma ikramında bulundu.

Ahilik kültürünün, esnaf ve zanaatkarlar için taşıdığı değere dikkat çeken Başkan Uzun, “Ahilik, sadece bir meslek kurumu değil, aynı zamanda paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikte büyümenin simgesidir. Bizler de bu geleneği yaşatmaya kararlıyız,” dedi.

Belediye Başkanı Rıfat Uzun, açıklamalarının devamında ise; “Bugün burada, Ahilik Haftası’nı kutlamak ve esnaflarımızla bir araya gelmek üzere toplandık. Ahilik, köklü geçmişimizle birlikte, toplumumuzu bir arada tutan en önemli değerlerimizden biridir. Bu hafta vesilesiyle, esnaflarımızın dayanışmasını pekiştirmek, kültürümüzü yaşatmak ve birlikteliğimizi güçlendirmek amacıyla lokma ikramında bulunduk. Değerlerimizi hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak bizlere düşen bir sorumluluktur. Bu vesile ile Ahilik Haftası’nın esnaflarımıza, ailelerimize ve tüm şehrimize bereket getirmesini diliyorum.” Dedi.

f99df953-36a0-4e02-8fd6-bc12ab71a071.jpeg495a533f-a205-403e-8094-dfc1b408cb96.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.