'28 Şubat'ın generallerine baskın

'28 Şubat'ın generallerine baskın

28 Şubat darbe soruşturması kapsamında dönemin orgenerallerinden Çevik Bir gözaltına alındı.

Çevik Bir Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Vatan caddesindeki emniyet müdürlüğüne götürüldü. Orada ifadesi alındıktan sonra, o dönem yaşananları savcıya anlatmak üzere Ankara Emniyet müdürlüğü'ne götürülecek.

Çevik Bir için polisler 3 ayrı adrese baskın yaptı. Ancak Beşiktaş'taki adreste buldu. Polis herhangi bir problem yaşanmaması için Merkez Komutanlığı'na da bilgi vererek ve yanlarına oradan da yanlarına asker alarak Çevik Bir'in evine gitti ve göz altına aldı.

28 Şubat darbe soruşturması kapsamında alınan Çevik Bir'e, göz altına alınma sebebi olarak 'darbeye hazırlık ve darbe aşaması soruşturması ' nitelemeleri yapıldı.

Gözaltıların artacağı söyleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Seydi Ahmet TURAN / 12 Nisan 2012 Perşembe 15:00

    28 Şubat post modern darbe ile öncelikle postal yalayıcılığı yapan yapan medya patronlarına milyon dolarlar devlet bütçesinden peşkeş çekildi.İmamhatiplerin orta kısmı kapatıldı,öğrenciler fişlendi Üniversitelere ikna odaları kuruldu öğrenciler ikna odalarına alındı,zorla başları açılarak ağlatatıldı. insanlar fişlendi, dürüst vatansever subaylar inançlı omdukları için uyduruk yaş kararıyla ordudan haksızca ihraç edildi.Fadime şahin Müslük gündüz Ali kalkancı Tiyatrosu ayarlanarak herkese izletirildi sokaktaki vatandaşın şapkaları zorla başından çıkarıldı toplatıldı.Bankaların içi boşaldıldı. 50 Milyar dolar devlet zararı çıkartıldı. israil ve bazı devletlerden şaibeli şekilde silah alımı yapıldı,ülkemizin parası bidilerine peşkeş edildi.ulusal medyada 28 şubatın ülkeye milyar dolarlarca etkisi olmuştur.Sonuçta ülkemiz çok şeyler kaybetmiştir. 28 şubatın askeri ve sivil ve diğer ayaklarının aktif görev alanların yargılanmısı ve suçlarının cezasını çekmesi gerekir.

    Yanıtla (0) (0)
  • hakan keser / 12 Nisan 2012 Perşembe 12:10

    Meral aksenere ne demisti hatirliyaniz var mi

    Yanıtla (0) (0)