Aile İçi İletişim Derneği Piknikle Moral Verdi

Aile İçi İletişim Derneği Piknikle Moral Verdi

Kuruculuğunu ve Başkanlığını Zeynep Göktaş’ın yaptığı Ankara’da faaliyet gösteren Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği, Ankara Göksu Parkta piknik programı düzenleyerek temsilci ve üyelerine moral verdi.

 

30 Mayısta gerçekleşen Piknik organizasyonuna Güney Afrika’nın Kenya bölgesinden Hacettepe Üniversitesinde tahsil yapmakta olan aileler de katıldı. Aileye Dernek Başkanı Zeynep Göktaş tarafından Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek madalyası takdim edildi. Keyifli piknikte Kenyalı aile ile diğer misafirlerin kurduğu iletişim gözleri yaşartırken mutlu ve büyük aile olmanın önemine, iletişim ve önemine de değinildi.

 

Organizasyona katılanlar arasında Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı Hadi Bilgi,
Kansere gülümse Derneği Başkanı Selahattin Kaplan, Ankara kulübü Sinan Şube Başkanı Mustafa Koçer, Ankara temsilcimiz Hasibe Arslan, Eğitimci Hamza Yılmaz, Eğitimci Aysel Bayram, Eğitimci Suna Kılınç Özkul, Eğitimci Nilüfer Tok, Eğitimci Ali Murat Özkul, onursal misafir Perihan Özcan, Levent Özcan Gülsüm Bozkurt, Muhsin Gürün ve eşi Zerrin Bülbül onursal konuk olarak katılırken Erdal Sönmez, Elif Türkoğlu, Merve Burçin Eker, Erdinç Karaca ve Ankara Kadın kollarımız Nurhan Okşar da dernek misafiri olarak katıldı.

Başkan Zeynep Göktaş yaptığı açıklamada “Organizasyonumuza mazeretlerinden dolayı gelemeyen Değerli Başkanlarımız Kırıkkale Federasyon Başkanı Cemal Serttaş, Yeter Sucu, Zeynep Köşker, Sağırlar Federasyonu Başkanı H.Cemal Özkaymak, Nermin Şahin, Ankara Kulübü Yenimahalle Şube Başkanı  Hamit Başkaya aramızda olamamalarına rağmen güzel yürekleriyle bizlere iyi eğlenceler dileyerek selamlarını saygılarını ileterek, bizleri onurlandırdılar. Destek veren bütün gönül dostlarıma, katılan ve katılamayan STK Başkanlarımıza ve değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Derneğimiz daima çeşitli etkinlikler, konferanslar, seminerler yapmaya devam edecektir. Bu vesile ile de Mübarek Ramazan ayının tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

 

Haber:Fatma Çetin Kabadayı / Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Balıkesir Temsilcisi

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.